Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šonedēļ bērni sāka apgūt tematu «Mani draugi». Pirmdien ar interesi un aizrautību skatījās viesizrādi «Mošķu diena». Pēc viesizrādes pārrunājām sižetu, varoņus un viņu rīcību. Temata ietvaros runājām par to, kas ir draudzība, draugi, laipnība, pieklājība. Otrdien braucām ekskursijā uz Baldones observatoriju, šī diena bērniem bija īpaši interesanta un izzinoša. Mums bija iespēja vērot Saules sistēmu, klausīties lekciju un piedalīties dažādās aktivitātēs saistībā ar kosmosu. Liels prieks braukt ekskursijās ar mūsu zinošiem un pieklājīgiem bērniem.

Šonedēļ rīta apļos bērni mācījās nosaukt un atšķirt dažādas emocijas (prieks, dusmas, bēdas, bailes), darbojās ar atbilstošu kartīšu materiālu. Matemātikas jomā darbojās ar materiālu «ģeometriskie ķermeņi» (kubs, lode, cilindrs, konuss). Būtu ļoti pateicīga, ja uz pirmdienu Jums būtu iespēja sarūpēt vienu sveci no minētajām formām (lai ir iespēja šo tēmu padziļināti apgūt arī ar citiem priekšmetiem). Valodas jomā bērni turpināja apgūt materiālu «smilšpapīra burti», kā arī darboties ar burtu un sava vārda kartītēm.

No 3.februāra līdz 14.februārim skoliņā darbosies draugu pasts. Lūdzu atbalstiet savus bērnus un palīdziet sagatavot apsveikumus un vēstulītes draugiem.

Informācija par tuvākajiem bērnu pasākumiem:

SVEČU DARBNĪCA

Kad? – 11. februārī 

Kur? – iestādes zālē

Kas nepieciešams? – Dalības maksa 5 EUR (maksāt iestādes kancelejā).

Jaukas brīvdienas vēlot,

Nadīna un Marta.