Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

  Sveču mēnesi iesākām ar sveču izpēti, grupējot tās pēc dažādām pazīmēm. Atkārtojām un prezentācijā noskaidrojām par ģeometriskajiem ķermeņiem, to atšķirībām, raksturojošam pazīmēm. Katrs gatavoja grāmatu ” Ģeometriskie ķermeņi”, veica izpētes darbu par kādu no izvēlētajām svecēm. Bērni lasīja, skaidroja īpašības un darbības vārdus, raksturojot sveces, veidoja teikumus ar doto vārdu. Ļoti patika radīt mākslas darbu ” Klusā daba ar svečturi”. Esam pārrunājuši un izspēlējuši arī sveču lietošanas noteikumus.

Šonedēļ iesākām lasīt sakāmvārdu  grāmatu par cilvēka vērtībām- rakstura īpašībām. Mācījāmies skaidrot to galveno domu.

Lūgums samaksāt kancelejā par viesmākslinieku pasākumiem, jo jau 11.02. pie mums viesojas” Sveču darbnīca”, kuras apmeklējums ir 5 eiro! 14.02. pl. 9.00 dodamies māc. ekskursijā caur Dobeli uz Pūres šokolādes ražotni, muzeju. Atgriežamies ap 15.30! Skoliņā visas ēdienreizes atteiktas!!! Apģērbs atbilstošs, ēdiens, dzēriens mugursomā! Līdzi nauda, lai iepirktos Dobeles sveču veikalā un Pūres firmas saldumu veikalā!

Nākošajā nedēļā draudzēsimies īpaši, mācoties, kā iepriecināt savus draugus. Rakstīsim vēstules, gatavosim pārsteigumus, dāvaniņas! Daži no bērniem jau ir parūpējušies par materiāliem, kuri noder apsveikumu, pārsteigumu pagatavošanai. Aicinām šādus materiālus atnest arī citiem( skaisti papīri, uzlīmītes, sīklietiņas- mīlestības simboli u.c,). Katrs var vēstulītes sākt gatavot  jau šajās brīvdienās, lai pirmdien var nosūtīt ” Draugu pastā”!
               

Mīlestības svētkus gaidot, priecīgas brīvdienas!
                         

  skolotājas Inita un Jana

skolotājas Aiga un Līga