Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

 Kā jau katru mēnesi, iesākām ar temata plānošanu. Bērniem ir liela interese par putniem. Šonedēļ iepazinām Latvijas putnus, lasot grāmatas, mācoties atpazīt tos pēc attēliem, stāstot savu pieredzi par dabā sastaptajiem dziedošajiem draugiem. Tapa grāmata par putnu valodu, to raksturīgajām dziesmām ” Kā putni saka”. Matemātikā turpinājām vingrināties ” draudzīgo” vienādību sastādīšanā, risināšanā, desmitu, vienu noteikšanā skaitļos.

Marts ” Punktiņā “arī grāmatu mēnesis, ar jau tradicionāliem tā uzdevumiem. Violetie Punktiņi mēneša garumā dosies lasīt priekšā visiem saviem jaunākajiem draugiem mūsu skoliņā. ĻOTI gaidīsim arī priekšlasītājus no visām ģimenītēm. To var darīt jebkurā dienas daļā, iepriekš pierakstoties!

Šonedēļ visi kopā ciemojāmies mūsu skoliņas bibliotēkā, bet 26. martā plānojam doties uz Latvijas Nacionālo bibliotēku. Nākošajā nedēļā plānojam doties ekskursijā un Jelgavas teātri un iepirkties grāmatveikalā. Sekojiet informācijai! 25. martā, plkst. 17.00, J.Asara ielā notiks ikgadējais Daiļrunātāju konkurss, uz kuru MĀJĀS VISI Violetie punktiņi sagatavos kādu daiļdarbu- dzejoli, pasaku, teiku u.c., lai mācītos uzstāties uz skatuves. Mājās gatavojam grāmatas par sev interesējošu tematu!

19.03 notiks sporta sacensības” Lielā balva” starp Jelgavas pirmsskolas iestāžu 6- gadnieku komandām. Sacensībām gatavojas sportiskākie sešgadnieki arī no mūsu skoliņas. 
       

  Jauku nedēļas nogali pavasarī!

Vērojam putnus!!! 
Skolotājas Inita un Jana