Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šonedēļ sākām izzināt norises, dabai mostoties. Dalījāmies ar savu pieredzi un zināšanām atbildot uz jautājumu- „ Kas liecina par pavasara iestāšanos?” Izpētījām pirmos pavasara ziedus- sniegpulkstenīšus, hiacintes, narcises. Paldies Lotei par atnesto pavasara ziedu!  
Bagātinot iztēli un sekmējot zīmēšanas prasmes, pēc izvēles tos arī uzzīmējām, aplicējām. Izpētījām augu daļas un veidojām grāmatas par tām. 


4. martā Ģederta Eliasa muzejā apmeklējām nodarbību „Dinozauru balle” – klausījāmies gan pasaku, gan gatavojām grāmatu kā arī apskatījāmies Jelgavas keramiķa izstādei veidotos dinozaurus.
Nākamnedēļ turpināsim tematu par pavasara iestāšanos- pētīsim un izzināsim putnus. Tāpēc, aicinu nest gan attēlus no kalendāriem, gan enciklopēdijas, gan uzlīmes par putniem.  Kā arī sāksim veidot savu zaļo stūri sējot zaļumus. Aicināt atnest katram vienu sīpolu.
Tā kā esam cītīgi darbojušies aicinām katram atnest vienu iepakojumu ar krāsaino aplikāciju papīru.


Atgādinām, ka visa mēneša garumā aicinām mammu, tēti, krustvecākus, omes, opjus, brāļus, māsas utt. viesoties grupiņā uz priekšā lasīšanu.  
Aicinām arī mājās veidot savas grāmatas, kuras pēc tam var nest uz skoliņu un prezentēt. Ziedosim sava bērna skoliņai grāmatas, lai vienmēr prieks lasīt! Atnestajā grāmatā būs iespēja ielīmēt ielīmi ar ziedotāja vārdu un datumu. Šī mēneša laikā arī dosimies uz bibliotēku un grāmatnīcu.
25.03. plkst. 17:00 daiļrunātāju konkurss kopā ar vecākiem. 

Jaukas brīvdienas! 
Skolotājas Zanda un Edīte