Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Atzīmējot latviešu dzejnieka Raiņa dzimšanas dienu, šonedēļ bērni klausījās dzeju, no galvas mācījās dzejoli „Kārlītis”, kustībās izdejoja dziesmu „Mākonīts un Mākonīte”.
 Pa Raiņa ielu Jelgavā devās mācību ekskursijā uz Raiņa parku, kur bērni parādīja kopā apgūto prasmi deklamēt dzejoli. Paldies par atsaucību un līdzi paņemtajiem ziediem, nolikšanai pie Raiņa pieminekļa.
Šonedēļ kopā ar bērniem mācījāmies saplānot darbiņus visam mēnesim. Esam izvēlējuši čaklos palīgus katrā no mācību centriem. 

Mācāmies ikdienā pielietot vienošanās noteikumus visās skoliņas telpās un pagalmā, izprast dienas režīma nozīmi cienot sevi un citus. Turpinām mācīties un nostiprināt prasmi klausīties, ieklausīties, dzirdēt un sadzirdēt sevi un citus.
Nākošajā nedēļā turpināsim nostiprināt ceļu satiksmes noteikumus, transporta veidus un ceļa zīmes. Mācīto skoliņā varēsim nostiprināt dzīvē, 15. septembrī dodoties mācību ekskursijā uz Jūrmalu.
Atgādinu par pirmsskolas Iekšējās kārtības noteikumiem, kuri izdrukātā veidā bija jāatnes līdz 8. septembrim!

 Paldies pieciem čaklajiem vecākiem! 🙂
Paldies visiem, kas sagādājuši nepieciešamos mācību materiālus! Turpinām tos nest, lai varētu pilnvērtīgi strādāt. 
 „Palīdzi man to izdarīt pašam!” ir itāļu neiroloģes, arī pedagoģes Marijas Montessori viens no galvenajiem bērna attīstības pamatnoteikumiem.
Lai veiksmīga sadarbība mūsu bērnu labā! 🙂

Vismīļākie sveicieni tētiem Tēvu dienā! Lai jauki svētki jūsu ģimenēs!
Skolotājas Zanda un Līga