Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai
Zilo Punktiņu grupā ir veiksmīgi pagājusi otrā mācību nedēļa. Mēs kopīgi mācījāmies organizēties rotaļnodarbībām, kā arī nostiprinājām prasmi patstāvīgi izvēlēties materiālus darbam pēc savas ieceres.
Šonedēļ daudz atkārtojām dažādus noteikumus (skoliņas telpās un pagalmā, apmeklējot teātri, pārvietojoties pa pilsētu). Interesantas diskusijas izvērsās par tēmām «vecums», «piemineklis», «cilvēku emocijas un to savaldīšana».
Trešdien mīļi un sirsnīgi nosvinējām Melisas piekto dzimšanas dienu (ar atmiņu kastīti, novēlējumiem, dziesmām un cienastiņu).Paldies vecākiem, kuri jau ir sagādājuši nepieciešamos materiālus!
Mēs čakli turpinām iekārtot grupas vidi, lai visiem ir prieks tajā atrasties un darboties.Pirmdien lūgums atnest izprintētus un parakstītus iekšējās kārtības noteikumus vecākiem, kuri tos vēl nav atnesuši.Pie ziņojuma dēļa (garderobē) var pieteikt bērnus uz keramikas pulciņu.
Nodarbības sāksies jau trešdien.Nākamajā nedēļā turpināsim apgūt tematu «Zeme tuvākā apkārtnē», gūsim ieskatu par zemes īpašībām un sauszemes transporta veidiem.Informācijai par rotaļnodarbību tematiem un saturu sekojiet līdzi E-klases dienasgrāmatā. (Būtu jauki, ja katru dienu Jūs ar bērnu pārrunātu padarīto).
 Informācija par tuvākajiem pasākumiem: 
Sadraudzības ekskursija uz Jūrmalu kopā ar grupām Zaļie un Violetie Punktiņi.
Kad 15.septembrī, izbraukšana plkst. 9.00 (atgriezties plānojam ap plkst. 15.00).
Kas nepieciešams?: ērts, piemērots apģērbs un apavi;mugursomā pudele ar ūdeni, maizītes pusdienām, veselīgs našķis (tā, lai bērns pats var panest savu somu;))plānais lietusmētelis;mitrās/sausās salvetes (mazie iepak.)
Sakarā ar ekskursiju ēdienreizes 15.septembrī skoliņā tiks atteiktas, tāpēc brokastis paēdam mājās, pusdienas ņemam līdzi. Ja ir iespēja bērnus var izņemt pēc plkst. 15.00. 
Ja rodas kādi jautājumi, droši varat zvanīt katru dienu, vēlams, pēc plkst. 13.00. 
Priecājos par sadarbību!
Jaukas brīvdienas vēlot,
Skolotāja Nadīna.