Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Ir noslēdzies pirmais šī mācību gada mēnesis un temats Zaļajos Punktiņos. 

Arvien biežāk bērni sāk izrādīt, ka pārzina skoliņas vienošanās noteikumus.

Esam vadījuši un dalījušies ar izzināto septembra mēnesī temata noslēguma pasākumā.

Oktobrī turpināsim izzināt tematu stihiju „Zeme ”, tādēļ pētīšanai aicinām uz skoliņu atnest rudens veltes: vienu mīļāko dārzeni un vienu augli gan dārzā audzis, gan  arī kāds eksotiskais auglis (piem. banāns, kivi, citrusauglis utt.).

Pirmdien,28.09., skoliņā atzīmēsim Miķeļdienu, ar tradicionālo Miķeļdienas tirgu, kurā, kā katru gadu, bērni tirgosies, apmainoties ar savu preci. Katram bērnam kopā ar vecākiem apmaiņai jāsarūpē PAŠGATAVOTA prece. Tas var būt veselīgs ēdiens, kāda spēle, rotaslieta vai kas cits. Piedomājam arī par iesaiņojumu (Katra precē safasēta iepakojumā) un tirgošanās vietas noformējumu. Līdzi jābūt mazam galdiņam, paplātei vai sedziņai, kur savu preci izlikt un ērtai somiņai( piem. dāvanu maisiņš), kur ietirgoto preci ielikt. 

No dažiem vecākiem, joprojām, gaidu parakstītus iekšējās kārtības noteikumus!!! Ar nākošo nedēļu izmaiņas mūsu dienas gaitā! MŪSU ĒKAS BĒRNI DODAS UZ OTRU ĒKU VĒLĀK- PL. 17.40!!!

Dažiem vēl nav sagādātas kastes un violetās mapes darbiem!!!

Paldies visiem, kas sagādājuši visu nepieciešamo laicīgi!

Lai mūsu kopējā sadarbība būtu veiksmīga un Jūs vienmēr būtu informēti par notiekošo skoliņā, aicinu regulāri lasīt “Punktiņa ziņas” un ikdienā padarīto e- klasē!

 „Mēs nevaram radīt ģēniju. Mēs varam vien katram indivīdam dot iespēju piepildīt savas potenciālās spēja.”  /Marija Montessori/

Lai jaukas brīvdienas! 🙂

Skolotājas Zanda Līga