Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Oktobra otrā nedēļa mums pagāja ļoti sportiski un veselīgi. Mēs turpinājām runāt par krāsu daudzveidību augļos un dārzeņos. Pētījām to uzbūvi, degustējām un salīdzinājām tos. Interesanti likās tas, ka lielākai daļai bērnu visvairāk garšoja zaļie, skābie āboli, nevis sarkanie un saldie. 🙂

Otrdien izzinoši un aktīvi pavadījām laiku Ložmetējkalnā. Mums izdevās gan novērot, gan mācīties dažādas lietas par mežu (reljefs, paugurs, sūnas u.c.), gan draudzīgi un aktīvi piedalīties sporta stafetēs.

Nākamajā nedēļā mēs plānojam runāt par maizi, tās cepšanas procesu, vērtību cilvēku dzīvē, maizes vēsturi. Aicinu pirmdien katram bērnam atnest 2-3 maizes šķēles (maizi, kuru ēdat mājās), lai mēs varam degustēt un izpētīt maizes daudzveidību. Ja mājās ir  kāds izzinošs materiāls par maizi (grāmatas, pasakas, attēli u.c.), priecāsimies, ja varēsiet uz kādu laiku ar to padalīties.

Tā kā mūsu bērniem ļoti patīk mācīties un pavadīt laiku ārpus skoliņas teritorijas, piektdien plānojam doties pastaigā uz parku (līdzi ņemam mugursomu un maisiņu, lai varam savākt dabas materiālus).

Informācijai par rotaļnodarbību tematiem un saturu sekojiet līdzi E-klases dienasgrāmatā. 
Jaukas brīvdiens vēlot,

skolotājas Nadīna un Jogita.