Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šonedēļ turpinājām vērot un runāt par rudens pārvērtībām un krāsām dabā. Atkārtojām koku nosaukumus, pētījām dažādus meža dabas materiālus un koku lapas, kā arī praktiski izmantojām šos materiālus dažādos darbos un aktivitātēs.

Nākamajā nedēļā sāksim apgūt jaunu tematu «Es Pasaulē» un gatavoties Latvijas dzimšanas dienai. Lai interesantāk un daudzveidīgāk varam apgūt šo tematu, esiet aicināti nest dažādus materiālus, kas ir saistīti ar Pasauli, Latviju, valsts svētkiem (puzles, grāmatas, tautiskās jostas u.c. bērniem interesantas lietas).

Informācija par tuvākajiem pasākumiem:

Talantu koncerts. Kad? 6.novembrī (piektdien), plkst. 9.30.Kur? Skoliņas aktu zālē (O.Kalpaka ielā). Kas nepieciešams? Palīdzēt bērnam sagatavot priekšnesumu «Talantu koncertam». Pēc nepieciešamības padomājiet par tērpu, atribūtiem, muzikālo noformējumu utt.).

Mārtiņdiena. Kad? 9.novembrī (pirmdien), plkst. 10.00.Kur? Skoliņas aktu zālē (O.Kalpaka ielā).Kas nepieciešams? Mārtiņdienas maska (meža dzīvnieka)  vai tautisks apģērbs.

Latvijas dzimšanas diena. Kad? 16.novembrī (pirmdien), plkst. 10.00.Kur? Skoliņas aktu zālē (O.Kalpaka ielā). Kas nepieciešams?  Svinīgs apģērbs (piem. gaišs krekls/blūze, tumšās bikses/svārki).

 Gaidot Latvijas dzimšanas dienu, aicinām katru ģimeni līdz 13. novembrim atnest 3 vēja sveces stikla ietvaros – 1 baltu, 2 sarkanas.
Mīļš paldies, par atvēlēto laiku individuālajām sarunām. Bija  ļoti patīkami un vērtīgi pārrunāt svarīgus jautājumus par mūsu bērniem. Prieks par tik jauku sadarbību!

Informācijai par rotaļnodarbību tematiem un saturu sekojiet līdzi E-klases dienasgrāmatā. 

Jaukas brīvdienas vēlot,

Nadīna un Jogita.