Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Sveiki, mīļie vecāki!

Šo nedēļu mēs iesākām ar mīļu kopā būšanu skoliņas kamīnzālē, pirmo Adventa svecītes iedegšanu un skaistu pasaku. Nedēļas laikā bērni ar interesi un prieku gatavojās svētkiem – izzināja Ziemassvētku tradīcijas, radoši darbojās gatavojot rotājumus, dāvanas, mācījās dzejoļus un dejas. Liels paldies visiem vecākiem par atsaucību un sarūpētajiem materiāliem Ziemassvētku radošajām darbnīcām.

Nākošnedēļ, otrdien (8.decembrī) plānojam cept piparkūkas. Aicinām atnest ap 300g. piparkūku mīklas, galvassegu, marķētu mīklas rulli un, ja kāds vēlas, var atnest arī savu mīļāko formiņu, glazūru, rotājumus.

Atgādinām, ka Ziemassvētku pasākumu plānojam 21.decembrī plkst.10.00. Pasākumā meitenes būs sniegpārsliņas, zēni – rūķi. 

Ja mājās ir kādas Ziemassvētku grāmatas, bērni tās droši var nest uz skoliņu. Viņi labprāt par tām stāsta saviem draugiem, kopīgi skatās attēlus un pārrunā notikumus (šīs aktivitātes piešķir īpašu Ziemassvētku noskaņojumu grupiņā).

Neaizmirstiet jau tagad ziņot ēdnīcai, ja plānojiet neapmeklēt skoliņu pirmssvētku dienās.

Ja ir kādi jautājumi, droši zvaniet – atbildēsim, palīdzēsim. Ikdienas aktivitātēm sekojiet līdzi e-klases dienasgrāmatā.