Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šonedēļ bijām “Punktiņa” bibliotēkā, kur iepazināmies kas ir bibliotēka, cik daudz grāmatas tur atrodas. Apskatījāmies dažādas pasaku grāmatas. Devāmies arī uz Lielupes un Driksas upes krastiem, kur skatījāmies kā ledus iet prom. 

Grupā piedalīsimies grāmatu izstādē – “Mana mīļākā grāmata”, droši var nest bērna mīļāko grāmatu par kuru viņš pats var arī pastāstīt. Ikdienā bērni paši gatavos dažādas grāmatas, kuras mācīsies prezentēt. 

Aicinu katru ģimeni kopā ar savu bērnu pagatavot grāmatiņu par savu mīļāko tēmu. Bērnam būs iespēja šo grāmatiņu skoliņā prezentēt, parādīt izstādē. Bērni jau paši ir izdomājuši par ko vēlas veidot grāmatu. Viņi Jums pateiks. 

Mēneša beigās grupiņā būs arī daiļrunātāju konkurss. Lūdzu, atbalsties savus bērnus piedalīties tajā. Palīdziet izvēlēties un iemācīties dzejoli (pēc bērnu interesēm un spējām), kuru bērns skaitīs grupas biedriem. 

Esam ar bērniem kopā izlasījuši jau 4 pasakas, kuras no 3 vēlamies arī uzvest un parādīt citiem bērniem uzfilmējot. Lūdzu nākamās nedēļas laikā atnest maskas/tērpus.