Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šonedēļ turpinājām tematu “Es pasaulē”, katrs bērns aplicēja pēc izvēles – Latvijas kontūru vai rakstu zīmi ausekli. Bērni kopā ar Līgu pagatavoja adventes dekoru, bērni ar lielāko prieku iesaistījās un veidoja kompozīciju, kas pašiem patīk.

Diemžēl, piektdien laika apstākļi mūs pievīla un pārgājienu uz Jēkaba Hercoga laukumu pārcēlām uz nākamo nedēļu.

Svētku noskaņu centīsimies radīt ikdienā grupā, tāpēc, lai jau decembra sākumā mēs varam čakli ķerties pie Ziemassvētku darbiņiem, aicinu Jūs (pēc iespējas) pa nākamo nedēļu sarūpēt mūsu radošajām darbnīcām šādus nepieciešamos materiālus: spīdīgu kartonu (A4) – 4 lapas (balta, sudraba, zelta un gaiši, gaiši rozā krāsās), Ziemassvētku uzlīmes, elektrisko svecīti u.c.

Nākamnedēļ lūgums katram atnest rūķu cepuri. Decembrī būs nepieciešams atbilstoši sapucēt bērnus, kuras dienās un kādā tematikā tas būs nepieciešams došu ziņu WhatsApp.

Svētki tiek plānoti 23.12, divās daļās- rīta cēliens grupā – ar dziesmām, dzejoļiem, rotaļām un galda klāšanu, pēcpusdienā tikšanās ar vecīti skoliņas dārzā pie egles. Vecākiem atsevišķs pārsteigums tiks nosūtīts 24.12 rīta pusē. 

Priecāšos ja arī vecāki iesaistīsies un sameklēs kādu jauku Ziemassvētku dzejoli, ko bērns varēs skaitīt Ziemassvētku vecītim. 

Cerību pilnu pirmo adventi un mierpilnas brīvdienas,

Elīna un Līga