Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šajā nedēļā piedalījāmies draugu rotaļu ballē, kur kopā ar pārējiem Punktiņa bērniem dziedājām, dejojām. Saņēmām no draugiem vēstules. Pabeidzām skaitļu sastāvu grāmatu. 

Marts mūsu skoliņā ir grāmatu mēnesis. 

Šajā mēnesī īpašā godā celsim grāmatas. Visa mēneša garumā  aicinām mammu, tēti, krustvecākus, omes, opjus, brāļus, māsas utt viesoties grupiņā uz priekšālasīšanu. Priekšā var lasīt dažādās valodās. Pierakstīties var pie ziņojuma dēļa. Tādā veidā mēs bērnam dotu iespēju vingrināties būt uzmanīgam klausītājam, sajust grāmatmīlestību, izrādīt cieņu priekšālasītājam un pašam iemantot lasīt prieku.  Vienīgais veids, kā bērns mācās ir mūsu piemērs, tādēļ mēs priecāsimies par katru priekšālasītāju. 

Bērni šajā nedēļā izteica vēlmi, ka vēlētos mājās kopā ar vecākiem pagatavot grāmatu par kādu no kukaiņiem. Katram bērnam arī bija iespēja izvēlēties par kādu, kukaini vēlētos taisīt. ( Kukaiņu nosaukumu nosūtīšu katram atsevišķi) Visa mēneša garumā gaidīsim pagatavotās grāmatas, kuras katram bērnam būs iespēja prezentēt.

Droši uz skoliņu var nest dažādas grāmatas (pasaku, enciklopēdijas, mīļākā grāmata utt.), kuras pētīsim, prezentēs un taisīsim  izstādi. 

Marta mēnešu pasākumi. 

J.LEIMAŅA IZSTĀDES «KERAMIKA» IETVAROS BĒRNU NODARBĪBA «DINOZAURU BALLE»  6.martā – plkst. 9.00 ejam ārā no skoliņas, plkst. 10.00 nodarbības sākums. Jelgavas Ģ.Eliasa vēstures un mākslas muzejā. 

EKSKURSIJA UZ LATVIJAS NACIONĀLO BIBLIOTĒKU 24.martā plkst. 9.00 izbraukšana no skoliņas. Sīkāka informācija sekos. 

EKSKURSIJA UZ ZVAIGZNES ABC GRĀMATNĪCU 27.martā plkst 9.00 izejam no skoliņas. Sīkāka informācija sekos. 

Lai Jums saulainas brīvdienas

Karīna un Vineta