Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šajā nedēļā Zilie Punktiņi prezentēja un brīvajā laikā sadarbojoties ar draugiem spēlēja savas atnestās spēles un rotaļlietas. 

Paldies par lielo atsaucību. 🙂

Sekmējot rakstītprasmi, līmētprasmi un griešanas prasmi, pabeidzām iesāktās ģeometrisko figūru grāmatas.

Nostiprinājām saskaitīšanu un atņemšanu 5 apjomā. No figūras sirds konstruējām un  aplicējām. 

26. februārī  iepriecinājām, gājām rotaļās  un dziedājām dziesmu “Draugu rotaļu ballē”. 

Piektdien noslēdzot tematu un atverot Draugu pastu, Zilie Punktiņi izcepa ābolu plātsmaizi.

Nākamajā nedēļā sāksim jaunu tematu “Dabai mostoties!”-  runāsim par pirmajiem pavasara ziediem. Aicinām nest gan attēlus, gan grāmatas, gan žurnālus, gan uzlīmes saistībā ar tematu kā arī pirmos pavasara ziedus (sniegpulkstenīšus, krokusus, hiacintes u.c.)

Marts mūsu skoliņā ir grāmatu mēnesis. Šajā mēnesī īpašā godā celsim grāmatas. Grupā veidosim grāmatu izstādi, tādēļ aicinām nest bērnu mīļākās grāmatas, kuras arī prezentēsim. 

Visa mēneša garumā aicinām mammu, tēti, krustvecākus, omes, opjus, brāļus, māsas utt. viesoties grupiņā uz priekšā lasīšanu.  

Aicinām arī mājās veidot savas grāmatas, kuras pēc tam var nest uz skoliņu un prezentēt. Ziedosim sava bērna skoliņai grāmatas, lai vienmēr prieks lasīt! Atnestajā grāmatā būs iespēja ielīmēt ielīmi ar ziedotāja vārdu un datumu. Šī mēneša laikā arī dosimies uz bibliotēku un grāmatnīcu.

25.03. plkst 17:00 daiļrunātāju konkurs kopā ar vecākiem. Pierakstīties būs iespējams pie ziņojuma dēļa. Gatavojamies jau laicīgi, ja ir vajadzīga palīdzība droši prasiet! 🙂

Lai saulainas brīvdienas! 🙂

Skolotājas Zanda un Edīte