Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Grupā Zilie Punktiņi ir veiksmīgi pagājusi pirmā mācību nedēļa.Tā sākās ar jauki nosvinēto Zinību dienu un jautru koncertu. Liels paldies, mīļie vecāki, par skaistajiem ziediem, labajiem vārdiem, novēlējumiem un apsveikumiem visas nedēļas garumā. Pirmo divu nedēļu tēma ir – «Es skoliņā – Zeme tuvākā apkārtnē». Šonedēļ bērni tika iepazīstināti ar jaunās skoliņas skolotājām, telpām, to nosaukumiem un noteikumiem. Nākamajā nedēļā turpināsim iekārtot grupas vidi, izkārtot atnestos materiālus, iepazīt skoliņas āra teritoriju, atkārtot noteikumus. Informācijai par rotaļnodarbību tematiem un saturu sekojiet līdzi E-klases dienasgrāmatā. Informācija par tuvākajiem pasākumiem:

  1. Viesizrāde: «Zilā Pasaka»

Kad?: 8.septembrī (otrdien) plkst. 9.30Kur?: Punktiņa pagalmā (J.Asara ielā) Kas nepieciešams?: laicīgi ierasties skoliņā, iemaksāt naudiņu par bērnu pasākumiem iestādes kancelejā.2. K.Bikšes lekcija vecākiem «Kā sarunāties ar bērnu par skolu un dzīvi»Kad?: 8.septembrī plkst. 18.00Kur?: Iestādes aktu zālē (J.Asara ielā).3. Sadraudzības ekskursija uz Jūrmalu kopā ar grupām Zaļie un Violetie Punktiņi.Kad?: 10.septembrī, izbraukšana plkst. 9.00 (atgriezties plānojam ap plkst. 15.00).Kas nepieciešams?: 

  1. ērts, piemērots apģērbs un apavi;
  2. mugursomā pudele ar ūdeni, maizītes pusdienām, veselīgs našķis (tā, lai bērns pats var panest savu somu;))
  3. plānais lietusmētelis;
  4. mitrās/sausās salvetes (mazie iepak.)

  Ēdienreizes 10.septembrī skoliņā tiks atteiktas (brokastis – mājās, pusdienas – līdzi). Ja ir iespēja bērnus var izņemt pēc plkst. 15.00.  *Pēc brīvdienām gaidīšu no Jums izprintētus un parakstītus iekšējās kārtības noteikumus. Ja rodas kādi jautājumi, droši varat zvanīt katru dienu, vēlams, pēc plkst. 13.00

 Jaukas brīvdienas vēlot,Skolotāja Nadīna.