Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šo darbīgo nedēļu noslēdzām ar temata noslēgumu, kur kāpām uz skatuves un dziedājām rudenīgu dziesmu “Garšo tev, garšo man.”

Man liels prieks par bērniem, jo uzstāšanās bija ļoti skaista. Bērni visi dziedāja, kā arī uzmanīgi klausījās un skatījās citu grupu priekšnesumus.

Pēdējās septembra dienas un oktobra pirmās dienas mums arī būs ļoti darbīgas.

28. septembrī, pirmdien, plkst.10.00 skoliņā notiks Miķeļdienas gadatirgus. Katram mājās ir uzdevums sagatavot kādu veselīgu našķi, rotaļlietu vai jebko citu pēc jūsu izvēles gadatirgum, kurā būs iespēja iemainīt savu atnesto preci, pret kādu citu. 

Novērtēsim kopā pavadīto laiku ar saviem bērniem, jo bērniem tas ir ļoti svarīgi. Galvenais uzdevums ir gatavoties kopā ar bērnu. 

Gadatirgus notiks skolas pagalmā, tāpēc lūdzu katram padomājiet par to kur novietosiet savas preces, uz sedziņas vai kā cita. Kā arī padomājam par kādu groziņu, kur ielikt iemainītās preces. Noteikti piedomājam pie tā, lai bērnam pašam ir ērti nest un tirgoties.

1. oktobrī plkst. 10.00 mums notiks Rudens sporta diena, tāpēc līdz 30.septembrim, trešdienai, katram jāatnes 2 burkāni un 2 kartupeļi, dārzeņiem jābūt nevārītiem. 

Ja kādam ir iesēja atnest mums 3 – 4 bluķīšus, uz kuriem varētu nolikt grupā esošos augus, mēs būtu ļoti pateicīgi. 

Bluķi varētu būt dažāda augstuma aptuveni 30cm diametrā. 

Saulainas brīvdienas vēlot,

Ieva un Agnese