Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Aizritējis mēnesis, kopš mācamies un draudzējamies Violetajos Punktiņos.  Pa soļiem, jau esam sapratuši dienas un darba ritmu ikdienā šajā grupā. Esam vadījuši un dalījušies ar izzināto septembra mēnesī temata noslēguma pasākumā. Turpinot rudens tematu” Zeme”, nākošajā nedēļā nostiprināsim zināmo un atklāsim ko jaunu par to, kas no zemes izaudzis mūsu dārzos. Pētniecības darbiem katram jāatnes 1 auglis un 1 dārzenis( Latvijā audzis vai eksotisks).

Pirmdien,28.09., skoliņā atzīmēsim Miķeļdienu, ar tradicionālo Miķeļdienas tirgu, kurā, kā katru gadu, bērni tirgosies, apmainoties ar savu preci. Tādēļ uzdevums brīvdienās- sagatavot ēdamu vai neēdamu preci, tirgošanai. Līdzi jābūt mazam galdiņam, paplātei vai sedziņai, kur savu preci izlikt un ērtai somiņai( piem. dāvanu maisiņš), kur ietirgoto preci ielikt.  No 6 vecākiem, joprojām, gaidu parakstītus iekšējās kārtības noteikumus!!!

Ar nākošo nedēļu izmaiņas mūsu dienas gaitā! MŪSU ĒKAS BĒRNI DODAS UZ OTRU ĒKU VĒLĀK- PL. 17.40!!!

Dažiem vēl nav sagādātas kastes un violetās mapes darbiem!!! Paldies visiem, kas sagādājuši visu nepieciešamo laicīgi! Lai mūsu kopējā sadarbība būtu veiksmīga un Jūs vienmēr būtu informēti par notiekošo skoliņā, aicinu regulāri lasīt “Punktiņa ziņas” un ikdienā padarīto e- klasē!

   

Paldies par līdzšinējo sadarbību un atsaucību,

skolotājas Inita un Jana