Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Prieks par to, ka septembris bija interesants un darbiem pilns mēnesis. Novērojot bērnus grupā, var redzēt, ka viņi jūtas droši un mājīgi. Orientējas skoliņas telpās un ievēro noteikumus tajās (dažreiz vēl ir nepieciešami skolotāju atgādinājumi). Zina, kur atrodas nepieciešami materiāli un priekšmeti ikdienas aktivitātēm.

Piektdien temata «Zeme tuvākā apkārtnē» noslēgumā, bērni prezentēja daļu no tā, ko esam apguvuši septembrī: «Rīta elipse» – koncentrēšanās vingrinājumu, sasveicināšanās vingrinājumu dažādās valodās, grupas noteikumus.

Šonedēļ bērni ar prieku mazgāja, grieza, cienāja un cienājās ar atnestiem augļiem un dārzeņiem. Ja ir iespēja, varat turpināt arī nākošnedēļ nest un cienāt draugus ar veselīgām rudens veltēm.

Jaunā nedēļa mums sāksies ar jaunu tematu «Zeme – krāsas man visapkārt» un skoliņas kopīgo pasākumu «Miķeļdienas gadatirgus». Tas norisināsies pirmdien,  28.septembrī, plkst. – 10.00 J.Asara ielas skoliņas terasē. Lūdzu, brīvdienās kopā ar bērnu izdomājiet un sarūpējiet pašgatavotu preci, ar kuru bērni varēs savstarpēji mainīties (cepumi, augļi, rokassprādzītes u.c. lietiņas, kas bērniem patīk vai garšo).

Padomājiet par to, lai bērnam ir ērti aiznest un izvietot savu sarūpēto preci (groziņš, plediņš), kā arī par to, lai preci ir ērti paņemt rokās (iesaiņojumi, salvetes). 2.oktobrī, piektdien – plānojam aiziet mācību pārgājienā uz tirdziņu (pie t/c. «Pilsētas Pasāža»), ar mērķi papildināt zināšanas par to, kas ir tirgus un ko tur dara.
Ja rodas kādi jautājumi, droši varat zvanīt katru dienu, vēlams, pēc plkst. 13.00. Priecājos par mūsu veiksmīgo sadarbību!

Jaukas brīvdienas vēlot,

skolotāja Nadīna.