Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šonedēļ turpinājām izzināt tematu «Maizes ceļš». Papildinājām un pielietojām savas zināšanas dažādos darbos: veidojām grāmatiņas «No grauda līdz maizei», pētījām labības dzīves ciklu un uzbūvi, mācījāmies jaukt mīklu un cept bulciņas.

Darbojoties ar mīklu, bērniem un man bija ĻOTI pozitīvas emocijas. Novēlu arī Jums tās biežāk izbaudīt mājās ar saviem bērniem. :)Ceturtdien mēs jauki un izzinoši pavadījām laiku parkā.

Vērojām rudens pārmaiņas dabā un praktiski darbojāmies ar dažādiem dabas materiāliem (skaitījām, salīdzinājām, raksturojām to īpašības).

Nākamajā nedēļā plānojam turpināt vērot un runāt  par dabas pārvērtībām rudenī. Man ir liels prieks par mūsu bērnu vēlmi mācīties lasīt un skaitīt (ejot pa ielu, bērni regulāri pie dažādiem uzrakstiem saka: «izlasām arī šo!», kā arī gaidot zaļo signālu pie luksofora ar prieku skaita diltsošā secībā un nosauc garām braucošo autubusu numurus (nepalaidiet garām arī Jūs – šīs jaukas un svarīgas bērniem aktivitātes).

Sakarā ar situāciju mūsu valstī uz individuālajām sarunām, diemžēl, gaidīšu tikai vienu no vecākiem.

Paldies par Jūsu atsaucību un sapratni. Aicinu regulāri sekot līdzi e-klases dienasgrāmatai un pārrunāt ar bērniem padarīto skoliņā.


Jaukas brīvdienas vēlot,

Nadīna un Jogita.