Mīlestības pilna vide bērna harmoniskai attīstībai

Šonedēļ turpinājām vērot dabas parādības un tādējādi konstatēt esošo gadalaiku. Vairākkārt atkārtojām mēneša nosaukumu. 

Paldies visiem par individuālo sarunu apmeklēšanu. Man tās bija ļoti vērtīgas un bērni arī ļoti tās gaidīja, lai varētu pastāstīt par saviem paveiktajiem darbiem. 

Novembrī sāksim jaunu tematu “Es pasaulē”. Noteikti centīsimies pastāstīt paši par sevi, tāpēc mājās droši varat patrenēties raksturot pašam sevi – vārds, uzvārds, vecums, izskats. Kā arī apgūsim valsti un pilsētu kurā dzīvojam. 

Šī mēneša laikā plānojam doties nelielās ekskursijā ar kājām pa Jelgavu. Sekosim līdz laika apstākļiem un iespējām. Došu ziņu par plānotajiem datumiem. 

6.novembrī plkst. 9.15 paredzēts Talantu koncerts. Aicinu piedalīties visus. Palīdziet bērnam sagatavoties šim koncertam. Padomājiet par atribūtiku, mūziku un nepieciešamo noformējumu. 

9. novembrī mūzikas nodarbības laikā svinēsim Mārtiņdienu. Nepieciešama Mārtiņdienas maska (Latvijā dzīvojošs dzīvnieks) 

16. novembrī plkst. 9.15 atzīmēsim Latvijas dzimšanas dienu. Līdz 13. novembrim katram jāatnes 3 vēja sveces stikla ietvaros 2 sarkanas, 1 baltu. 

Lūdzu ik pa laikam pārbaudiet kārtību garderobē. Lai groziņā vienmēr var atrast rezerves drēbes un tur būtu kārtība. Ik pa laikam paņemiet mājās sporta tērpus izmazgāt, bet neaizmirstiet tos atnest atpakaļ 🙂

Atgādinu, ka garderobē stāv tikai nepieciešamie apavi, apģērbs. Groziņos zīmējumus, rotaļlietas un citas nevajadzīgas lietas neturam. 

Jaukas brīvdienas vēlot,

Ieva un Agnese